La millora de la connectivitat de Diagonal Mar, abolir les barraques del Districte oferint vivendes i reinserció laboral a les persones afectades i executar el pla de la illa Macosa. Aquestes són algunes de les peticions que els veïns de Ciutat Vella han presentat al Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2012-2015.

Entre les demandes dels veïns de Sant Martí també es troba l’impuls d’un nou pla pel barri del Besòs, un altre per la presó de dones de Wad Ras i fer-ne un tercer per la protecció del patrimoni industrial del Poblenou

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha proposat més de 160 mesures dividides per àmbits, àrees temàtiques i districtes i recollides gràcies a la participació ciutadana. Aquestes demandes dels barcelonins tenen per objectiu millorar la ciutat en els propers tres anys.

A part de les millores específiques de cada districte, els ciutadans també han proposat mesures que afecten a la ciutat de Barcelona en general. Entre elles es troba l’ampliació de la xarxa d’Escoles Bressol, sempre mantenint el seu caràcter públic, i l’eliminació dels barracons escolars o retornar a la ciutat la gestió de l’aigua, entre d’altres demandes populars.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram