El Zoo ha rebut a la nova elefanta procedent del Bioparc de València. La femella es diu Bully i té 27 anys. Passat el període d’adaptació, l’animal conviurà amb les dues elefantes que viuen actualmente al zoo: la Susi i la Yoyo.

La presidenta del Zoo i segona tinenta d’acalde de l’Ajuntament, Sònia Recasens, ha valorat molt positivament l’arribada de la Bully, ja que “demostra el caràcter conservacionista de qualitat i de referència del Zoològic de Barcelona, reconegut per les autoritats europees en matèria de reproducció animal”.

Recasens ha explicat també que “la incorporació del nou paquiderm será molt beneficiós per al benestar de les altres dues elefantes, ja que permetrà passar de l’actual parella a iniciar la formació d’un grup que pugui culminar en el manteniment futur d’un grup reproductor, segons recomana el Programa de Cria Europeu (EEP)”.

El recinte dels elefants del Zoo ha experimentat millores en els últims tres anys: s’ha ampliat la superficie disponible, s’ha millorat la decoració i substracte i s’han construït uns nous dormitoris. A més, se seguirá treballant en l’ampliació de les instal.lacions exteriors.El Zoo rep a Bully, la nova elefanta procedent  de València

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram