La Guàrdia Urbana va detenir ahir dos motoristes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) en un control de trànsit a la cruïlla de l’Avinguda Meridiana amb el carrer València. Els agents els van trobar 1,6 Kg de cocaïna durant l’escorcoll del vehicle.

Els fets van succeir dissabte, quan al voltant de les nou del vespre, agents del districte de Sant Martí que es trobaven realitzant un control preventiu de trànsit, van observar com el conductor d’una motocicleta Honda CBR negra, en detectar la presència dels agents va intentar fer una maniobra evasiva, sense aconseguir escapolir-se. En el moment de procedir a la identificació dels ocupants de la motocicleta, els agents van veure com l’acompanyant actuava de manera inquieta i neguitosa.

La patrulla de la Guàrdia Urbana va demanar als sospitosos que els mostressin el contingut d’una bossa blanca que duien penjada al manillar, comprovant que al seu interior amagaven 78 peces manufacturades, utilitzades com a guarniment per a roba, en les quals hi havien amagat la cocaïna.

Els presumptes autors, un espanyol i un colombià, ja han passat a disposició judicial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram