Els pisos estan al Poblenou

Un total de 24 famílies van rebre a mitjans d’aquest mes les claus dels habitatges de protecció oficial que ja els pertanyen. El regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes, va presidir l’acte de lliurament dels dos blocs d’habitatges ubicats al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, a la zona del 22@.

Es tracta de 24 habitatges plurifamiliars de protecció oficial que corresponen a una promoció que ha estat realitzada per la cooperativa Prohabitat 2000 de la Federació d’Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB).

DOS EDIFICIS

La promoció consta de dos edificis, un de cinc plantes d’alçada i un segon, amb tres; amb accessos independents però que comparteixen planta soterrània destinada a aparcaments d’automòbils, trasters, motocicletes i bicicletes i una planta baixa destinada a tres locals comercials.

L’edifici del carrer Pamplona, 112, és de cinc plantes altes destinades a habitatges, amb dos habitatges per replà mentre que l’edifici del Passatge de Ratés 11-15 és de tres plantes altes destinades a habitatges. Aquests tenen quatre habitatges per replà i una planta àtic amb dos habitatges que tenen ús privatiu de part de la terrassa d’aquesta planta.

A més, cal destacar que la promoció té instal·lades unes plaques solars a la coberta que permetran l’estalvi d’energia als inquilins.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram