L’Institut Municipal de Parcs i Jardins (IMPJ) i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD), amb la col.laboració del Districte de Sant Martí, han cedit una parcel.la de l’Hort Urbà de Can Cadena a una entitat de persones amb discapacitat.

Des del 7 i fins al 21 de novembre, totes aquelles entitats interessades en sol·licitar la parcel·la van haver de presentar una sol·licitud en el Registre de la Seu del Districte de Sant Martí. (Plaça Valentí Almirall, 1). Això si, cal que compleixin uns requisits.

S’hi han presentat totes les entitats que gestionen un servei per a persones amb discapacitat per a sol·licitar-ne la plaça. Els requisits eren: disposar d’una seu a la ciutat i acreditar, com a mínim, dos anys d’experiència en el sector. A més a més, calia tenir un servei social especialitzat o de salut mental ubicat en el districte de Sant Martí, que és on es troba la parcel·la. Els usuaris de l’hort són majors d’edat, tenen dificultats importants d’integració social i ser usuaris d’algun servei social especialitzat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram