La plantilla lila, satisfeta després del darrer triomf. Foto: Fernando Cisneros

Després d’aconseguir sumar tres dels últims quatre punts (empatant contra el Torrelavega i guanyant a Alacant contra l’Agustinos), l’Handbol Sant Martí de Lorenzo Rueda vol encadenar la tercera jornada seguida puntuant.

Per fer-ho, el conjunt de la Verneda haurà de derrotar el cinquè classificat de la Divisió de Plata, el Club Cisnes de Pontevedra, un equip que arribarà a territori lila en plena forma, amb tres victòries consecutives (la millor ratxa de la categoria juntament amb la del líder, el Barça B) després d’un inici de curs discret.

LA PRIMERA A DOMICILI
Els liles afronten aquest matx contra els gallecs amb la moral alta després dels darrers dos resultats, que inclouen la primera victòria de la temporada a domicili, el passat diumenge 4 al Pitiu Rochel (23-24). Els de Rueda van dominar el partit de principi a final, arribant fins i tot a manar en el marcador per quatre gols en els primers minuts.

EL POBLENOU ES DISPARA
I si a la Verneda tenen raons per ser feliços, la situació encara és millor al Poblenou. L’equip, que acaba de pujar a la Primera Nacional masculina, encadena dues victòries (a Palautordera i a casa contra l’OAR de Sabadell), resultats que els han servit per escalar a la setena posició.

El calendari imminent del conjunt de Joaquín Oliveros passa per un desplaçament a Sarrià de Ter el dia 10 i per rebre el Sant Joan Despí el dissabte 17.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram