Coba, en una acció del matx contra els blaugrana. Foto: Antoni Zorita

El passat dissabte 13, l’Handbol Sant Martí va poder celebrar la primera victòria en partit oficial d’aquesta temporada; va ser davant l’afició, en el partit de la quarta jornada que els va enfrontar contra el Barça B (32-30).

D’aquesta manera, l’equip finalment va rebre el premi a la insistència després de quatre jornades de lliga (un empat i dues derrotes) i del matx contra el Puerto Sagunto de la primera ronda de la Copa del Rei.

L’enfrontament contra el conjunt blaugrana, de fet, va començar de forma immillorable, amb un parcial en els primers cinc minuts de 5-1 que va servir perquè l’afició encara entrés més en el partit. Els visitants, però, van equilibrar forces en els minuts posteriors, tot i que els de Lorenzo Rueda van aconseguir marxar amb quatre gols de renda al descans. El Sant Martí veuria com els de Roi Sánchez se situaven només un gol per darrere (durant gairebé 10 minuts), però l’esforç final del conjunt de la Verneda va servir per assegurar una victòria històrica.

Ara, doncs, toca mirar endavant i buscar nous triomfs; els reptes més immediats per a l’equip seran la visita del Torrelavega i el viatge a la pista de l’Agustinos d’Alacant.

BON ‘FEELING’ AL POBLENOU
I on també hi ha motius per estar contents és al Poblenou, ja que l’equip ha començat amb bon peu la seva aventura a la Primera Nacional masculina. Palautordera i OAR Gràcia seran els dos pròxims partits per als homes de Joaquín Oliveros.