La cultura popular és un dels pilars de la festa. Foto. Twitter (@t_capdevila)

El Poblenou va posar el dia 16 el punt final a la seva Festa Major després de 10 dies intensos on els veïns del barri van poder gaudir d’una gran quantitat d’activitats.

La celebració es va posar en marxa el dia 7 amb la inauguració de l’exposició de la Festa Major al Centre Cívic Can Felipa. L’endemà es va fer la cercavila del pregó i el pregó, que aquest any va anar a càrrec de l’Assemblea Feminista La Filadora del Poblenou. Alguns dels altres actes més destacats dels primers dies van ser les matinades de grallers i timbalers i la diada castellera.

El tram final de la Festa Major també va tenir una molt bona acollida entre el veïnat. Els actes més destacats van ser el concert de la banda municipal de Barcelona, la cercavila infantil, el correfoc, la trobada i la cercavila de gegants, la cercavila de cloenda i el castell de focs.

EL PARC I LA LLACUNA
D’altra banda, el barri del Parc i la Llacuna del Poblenou està de Festa Major des del dia 15. Fins al 25 de setembre el barri celebra una festa que enguany és especial, ja que arriba a la seva edició número 40.

Al llarg d’aquests dies s’estan fent una trentena d’actes populars i familiars en un nou espai: el carrer Pujades entre Marina, Sardenya i la Carretera antiga de Mataró. Hi ha espectacles infantils, concursos, xocolatada i tardes de jocs i també actuacions de diversos DJ’s i tornejos esportius. Tampoc faltaran els actes més tradicionals, com ara la botifarrada i la paella popular, la cercavila i la música de final de festa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram