La millor manera de tancar l’estiu ja és aquí. Es tracta de la Festa Major del Poblenou, que des del dia 7 i fins al 16 omplirà el barri d’un munt d’activitats pensades per a tots els públics i gustos. N’hi haurà aproximadament unes 500.

Un any més la Coordinadora d’entitats del Poblenou i l’Associació de Comissions de Festes de Carrers-ACR, amb la col·laboració de l’Eix comercial del Poblenou, són les encarregades d’organitzar la festa. Els actes més destacats es posaran en marxa el mateix dia 7 amb la inauguració de l’exposició de la Festa Major al Centre Cívic Can Felipa. L’endemà arribarà l’hora de la cercavila del pregó i del pregó, que aquest any anirà a càrrec de l’Assemblea Feminista La Filadora del Poblenou.

Tot seguit es farà la tradicional lectura dels Versots. El primer diumenge tindrà les matinades de grallers i timbalers i la diada castellera com a moments més destacats.

Més endavant, a partir del dia 13 el programa tornarà a oferir alguns dels actes més importants, com ara el concert de la banda municipal de Barcelona. Durant els últims dos dies, el dissabte 15 i el diumenge 16, els veïns podran gaudir de la cercavila infantil, el correfoc, la trobada i la cercavila de gegants, la cercavila de cloenda i el castell de focs.

EL FRONT MARÍTIM, DE FESTA
Qui també comença la seva Festa Major el dia 7 és el barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. Alguns dels actes organitzats són sopars populars, tallers infantils i una festa per a la gent gran.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram