L’activitat tornarà ben aviat al municipal de la Verneda. Foto: CEJ

Les vacances toquen la seva fi. La primera plantilla del Júpiter encara els seus últims dies de descans, ja que a finals de la setmana del dia 23 (dijous o divendres d’aquella setmana), començaran els entrenaments sota les ordres del tècnic Àlex Fernández.

Amb una plantilla força renovada, l’entrenador gris-i-grana haurà d’aprofitar a la perfecció les primeres sessions, ja que el pròxim dia 31 l’equip començarà a competir: serà en el 33è Torneig d’Històrics, en el grup més dur del campionat: contra el CF Badalona, de Segona B, i la Fundació Esportiva Grama, de Tercera. Si el Júpiter aconsegueix superar aquesta ronda prèvia, jugarà la semifinal el dissabte 4 d’agost i, si també la guanya, la final diumenge, que es disputarà l’endemà al Guinardó.

Els amistosos del mes d’agost segueixen fixats: el 8 d’agost a casa contra la UE Vilassar de Mar (rival de categoria, però no de grup), quatre dies més tard contra el Cerdanyola FC de Tercera Divisió, també a casa, i, per últim, el 19 d’agost hi ha prevista una visita al camp de la UE Castellar, del grup 4 de Segona Catalana.

Els gris-i-grana també coneixen, des de fa gairebé dues setmanes, el calendari de lliga. L’equip debutarà el 2 de setembre al camp del Lleida Esportiu B, mentre que el primer partit del curs a la Verneda serà set dies més tard contra el CF Igualada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram