Una imatge d’arxiu de la superilla. Fotos: Línia Sant Martí

L’Ajuntament va posar en marxa la setmana passada una nova fase d’obres a les portes d’entrada de la superilla per millorar els accessos en aquesta zona del Poblenou ubicada entre els carrers de Badajoz, Pallars, Llacuna i Tànger.

L’objectiu és fer una ampliació de la vorera del cantó muntanya al carrer de Pallars i del cantó Besòs a Roc Boronat. Això farà que als dos carrers hi quedi un carril de circulació i un altre de serveis. Està previst que aquestes obres acabin la setmana que ve, quan també començaran les de la cruïlla dels carrers de Pallars i Ciutat de Granada, que s’allargaran fins al 20 de juliol. Més endavant, entre principis de juliol i finals d’agost, es reurbanitzarà la cruïlla de Tànger i Ciutat de Granada i, per últim, es farà el mateix entre Badajoz i Sancho de Ávila entre mitjans d’agost i mitjans d’octubre.

Tots aquests canvis han estat molt ben rebuts pel col·lectiu Superilla Poblenou. En declaracions a Betevé, el seu portaveu, Carles Peña, ha afirmat que “feia temps que els esperàvem”.

LA DEMANDA, A PUNT
D’altra banda, la Plataforma d’Afectats per la Superilla ja té a punt la seva demanda contra l’Ajuntament. El passat 27 de maig la plataforma va acabar el procés de recollida d’adhesions a la demanda judicial i té previst presentar-la la setmana que ve. El portaveu de l’entitat, Jordi Campins, afirma a Línia Sant Martí que el fet de recórrer a la justícia “és l’única alternativa que ens quedava perquè aquest govern no és capaç de rectificar”. De totes maneres, Campins afirma que és probable que les seves reivindicacions es puguin tractar abans “si hi ha un canvi polític després de les pròximes eleccions municipals”. Tot i això, afegeix que han decidit tirar endavant la demanda “perquè tampoc sabem què passarà a les eleccions”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram