Un moment de l’acte de presentació del nou col·lectiu. Foto: La Filadora

El Casal de Joves de Can Ricart va acollir el passat dos de març la presentació del nou col·lectiu feminista del Poblenou batejat amb el nom de La Filadora.

L’acte de presentació, que va reunir aproximadament un centenar de persones, va arrencar a les vuit del vespre per presentar aquest col·lectiu que neix amb vocació de ser l’assemblea feminista del barri i que ho va amb un missatge clar i directe. “Hem vingut a rebentar l’heteropatriarcat”, afirmen amb contundència. L’acte també va comptar amb la participació de la coral de dones de la Flor de Maig, que va protagonitzar una actuació molt aplaudida pel públic. Un públic que també va poder gaudir d’un sopar de pinxos i de l’actuació de les punxadiscos Les Maquis.

DIA DE LA DONA
Uns dies més endavant de la presentació de La Filadora, concretament diumenge passat, el districte va celebrar l’acte central del Dia Internacional de les Dones. Va ser el Traster Feminista a Can Ricart, en el marc de la fira de reciclatge i reutilització de segona mà i intercanvi. En aquesta ocasió el Traster Feminista va servir per celebrar el 25è aniversari del Consell de Dones de Sant Martí, el primer que es va crear a la ciutat. Al llarg de la jornada es van fer diferents tallers, actuacions i xerrades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram