El grup català de pop-folk Blaumut presenta demà a la sala Razzmatazz, en el marc de la celebració del festival Room Music Fest, el seu tercer disc d’estudi, ‘Equilibri’.

La banda, que va publicar el seu primer àlbum l’any 2012, ha aconseguit en només cinc anys ser un dels grups més reconeguts pel públic i el 2016 va es van endur el Premi Enderrock a l’artista de l’any. De fet, ja han fet més de 200 concerts per Catalunya i arreu de l’Estat.

A ‘Equilibri’ el quintet manté el seu estil propi que els ha transformat en un grup d’èxit, tot i que amb aportacions noves, com ara més presència de les cordes per crear noves melodies que recorden l’estil del grup Coldplay. Aquest tercer disc ha estat produït per l’experimentat Marc Parrot i de l’estudi Grabaciones Silvestres, editat per Música Global.

NOMS DESTACATS
Demà Blaumut seran els encarregats d’inaugurar el Room Music Fest però el festival portarà a la sala Razzmatazz noms molt destacats fins al pròxim mes de juny. Alguns d’ells són Manu Guix (16 de febrer), Kiko Veneno (8 i 9 de març), Mishima (13 d’abril), Amy Macdonal (14 i 15 d’abril) o La Habitación Roja (19 i 20 d’abril), entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram