El diputat poblenoví de la CUP Carles Riera serà el cap de llista d’aquesta formació per la circumscripció de Barcelona, per tant candidat a la presidència de la Generalitat, de cara a les pròximes eleccions al Parlament del 21 de desembre.

Riera, nascut el 1960, és militant d’Endavant-Osan, una de les dues organitzacions, juntament amb Poble Lliure, amb més pes a dins la CUP. Sociòleg de professió, té un llarg currículum en el món de l’activisme, on va fer els primers passos des de la Crida a la Solidaritat. També va ser el fundador de la Fundació Randa-Lluís María Xirinacs i president del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN).

LLIBERTAT DELS PRESOS
L’actualitat política del districte també ha estat marcada en els darrers dies per l’acte que va organitzar diumenge passat el Comitè per la Defensa de la República de la Sagrera, Navas i Congrés per demanar la llibertat dels presos. Més d’un centenar de persones van omplir de llaços grocs el pont de Calatrava, més conegut com el pont de Bac de Roda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram