La Mostra de Tardor s’ha consolidat al barri. Foto: Eix Sant Martí

La quarta Mostra de Comerç i Fora Stocks de l’Eix Sant Martí va omplir d’activitat el passat dissabte 4 de novembre la rambla Guipúscoa, entre els carrers Cantàbria i Maresme.

Tot i l’amenaça de pluja, els comerciants van sortir al carrer a mostrar els seus productes i serveis als veïns i veïnes, que van respondre a la crida omplint la fira durant tot el dia. L’única pega va ser que la mostra va haver de tancar una hora abans del que estava previst –a les set de la tarda, en comptes de les vuit–, a causa d’un aiguat. “Va ser una llàstima”, reconeix Carles Martínez, president de l’eix, ja que en aquell moment, explica, “hi havia molta gent passejant per la fira comercial”.

De totes maneres, Martínez fa un bon balanç global d’una mostra que es consolida any rere any. “Malgrat la pluja, vam poder ensenyar l’oferta dels comerços del barri i donar-los a conèixer entre el veïnat”, afirma el president de l’eix comercial.

En total hi va haver una cinquantena de parades de botigues adherides a l’associació, mentre que de manera paral·lela s’hi van instal·lar nombrosos estands en la ja tradicional Fira d’Artesans de temàtica hippy del Fora Stocks de l’Eix Sant Martí. Per altra banda, també es va fer un sorteig de 2.000 euros en vals.

Després de la celebració del Fora Stocks i Mostra de Tardor, l’Eix Sant Martí, igual que la resta de comerciants de la ciutat, ja pensa en la campanya de Nadal i està perfilant els actes que organitzarà de cara al desembre. Encara cal saber amb exactitud quins seran, però de ben segur que tindran a veure amb el trenet de Nadal que cada any posa en marxa l’associació, o bé el pessebre de Joan Amades, una gimcana que convida els clients a visitar les botigues a la recerca de figuretes de pessebre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram