Una imatge aèria del 22@. Foto: Districte

L’Ajuntament ja ha donat el tret de sortida al procés participatiu que ha de servir per redefinir el projecte del districte tecnològic del 22@ i la seva relació amb el barri del Poblenou després que el passat 7 d’octubre se celebrés l’acte de presentació d’aquest procés al MUHBA Oliva Artés.

La sessió va arrencar amb la presentació del procés a càrrec de la regidora de Participació, Gala Pin, i el regidor d’Ocupació, Empresa i Turisme, Agustí Colom. Posteriorment es va fer la taula rodona ‘Expectatives i reptes del procés’ i finalment es van organitzar grups de debat per fer una diagnosi inicial.

El procés participatiu estarà estructurat en tres fases de participació: diagnosi, debat i retorn. Està previst que acabi el maig de l’any que ve.

El passat mes de març l’Ajuntament va crear la Comissió de Coordinació del 22@. Té tres objectius, que són els següents: reactivar una transformació urbana del 22@, consolidar Barcelona com a capital de la innovació i l’emprenedoria i enfortir la relació d’aquesta zona amb el Poblenou i els agents socials del districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram