Les tapes, un format gastronòmic de moda. Foto: Districte

El Tria Tapes, la ruta de tapes organitzada per l’Eix Clot, l’Eix Comercial Sant Martí i l’Eix Comercial Poblenou i que ha permès gaudir de les creacions gastronòmiques de 39 bars i restaurants, va posar el seu punt final el 5 d’octubre després d’haver-se posat en marxa el passat 18 de maig.

Al llarg d’aquests quatre mesos i mig cada dijous els restauradors d’aquests 39 establiments han ofert una tapa i una beguda a 2,25 euros. Els clients han pogut gaudir de tapes tradicionals, com patates braves, truita o fideuada, i també de plats més innovadors, com botifarra amb ceba caramel·litzada o broqueta amb ous de guatlla i llagostins. Aquest esdeveniment té com a objectiu dinamitzar el sector de la restauració de Sant Martí a través de la difusió de l’oferta gastronòmica dels diferents eixos i associacions de comerciants del districte. Un repte que des de l’Eix Comercial Sant Martí consideren que s’ha assolit. En declaracions a Línia Sant Martí, el president de l’associació, Carles Martínez, afirma que l’edició “ha anat bé”, ja que es tracta “d’una activitat consolidada que la gent espera”.

MOSTRA DE COMERÇ
D’altra banda, el pròxim 4 de novembre l’Eix Sant Martí celebrarà la 4a Mostra de Comerç i Fora Stocks de Tardor a la rambla Guipúscoa, durant la qual sortejarà 2.000 euros en vals de compra.

A la mostra hi haurà més de 50 estands de comerços associats. Serà, de ben segur, una nova oportunitat per donar a conèixer el comerç de proximitat del districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram