Can Basté

L’equipament acollirà l’exposició de posició de fotos de l’anterior edició de La Culturalíssima. Foto: Ajuntament

El Centre Cívic Can Basté estrena, divendres 13 de setembre a les 20 h, l’exposició de fotos de l’anterior edició de La Culturalíssima, la festa de les cultures del Turó de la Peira i Can Peguera. Es tracta d’imatges realitzades pel Grup de Fotografia Objectiu CB de Can Basté.

La Culturalíssima promou la convivència i la cohesió social de les zones del Turó de la Peira i Can Peguera

L’exposició es podrà visitar fins al 5 d’octubre, que és quan tindrà lloc l’edició d’enguany, la tercera. La festa començarà al Turó de la Peira a partir de les 11 h. Aquell dia se celebrarà un acte comunitari on es convidarà les diferents cultures que conviuen als barris del Turó de la Peira i de Can Peguera a mostrar les seves tradicions. Durant aquesta jornada, les veïnes i els veïns prepararan plats típics dels seus països d’origen, mentre que les entitats i grups organitzaran activitats infantils, mostres de música i dansa.

Una festa per a tothom

Nascuda el 2022, l’objectiu principal de la festa és promoure la convivència i la cohesió social al territori, apropar la ciutadania a la vida comunitària i al món associatiu i generar un esdeveniment que reflecteixi la realitat cultural diversa dels barris.

L’exposició de La Culturalíssima del 2023 es pot visitar de dilluns a dissabte tant al matí com a la tarda al CC Can Basté.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram