El primer partit va servir per fer la presentació de la plantilla. Foto: CEJ

El Júpiter ja ha pogut comprovar que el retorn a la Tercera divisió no serà gens fàcil. Els de la Verneda van tenir una mala estrena en el grup 1 de Primera Catalana i van perdre diumenge passat en el primer partit del curs a casa contra la UE La Jonquera (0-1).

L’equip que ara entrena Alberto Fernández ha viscut una profunda revolució durant l’estiu, de manera que diumenge passat va ser la primera oportunitat que l’afició va tenir per veure els seus nous futbolistes.

Quan la pilota va començar a rodar, però, la fortuna no va somriure els gris-i-grana, que tot i que van tenir el domini del matx durant bona part del primer període, van veure com Javi Revert rematava en planxa de cap una centrada mil·limètrica de Ramon Masó per marcar el 0-1 quan només faltaven tres minuts perquè el partit arribés al descans. Els de la Verneda no van tenir cap aportunitat d’empatar abans del minut 45.

El Júpiter no va aconseguir desfer la xarxa de seguretat de l’equip de l’Alt Empordà i, tot i que també va portar la iniciativa durant els segons 45 minuts i que en la recta final va gaudir de diferents ocasions per restablir l’empat, va veure com els tres primers punts de la temporada volaven de la Verneda.

DISSABTE, A LA SELVA
Però el debut ja queda enrere i, per això, l’equip ja pensa en el partit d’aquest cap de setmana. El matx serà demà passat a la capital de la Selva, Santa Coloma de Farners, contra un equip que també va debutar perdent (1-2).