Barcelona Activa prepara una nova convocatòria de subvencions. Foto: Barcelona Activa

Barcelona Activa està treballant en la convocatòria 2024 del Programa de Subvencions Barcelona per a l’Impuls Socioeconòmic del Territori Impulsem el que fas. La previsió és que les bases i la convocatòria es publiquin durant la segona quinzena de juliol al BOPB i també a la web del programa Impulsem el que fas. En principi, les sol·licituds es podran presentar a primers de setembre.

La vuitena edició de la convocatòria manté les sis modalitats habituals: Amunt persianes, per a negocis que comencen; Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics i en clau territorial; Foment de l’ocupació de qualitat al territori; Turisme responsable i sostenible; Alimentació sostenible i consum responsable; i Centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla.

Un canvi important

La novetat de la convocatòria d’enguany és que cadascuna de les sis modalitats incorporarà un catàleg d’actuacions definides a les quals es podrà optar. També es preveuen canvis substancials en el procediment per sol·licitar els ajuts, que passarà a ser de concurrència no competitiva i, per tant, no requerirà valoració comparativa amb altres propostes i l’atorgament estarà supeditat a complir amb els requisits, a les actuacions a finançar i a l’existència de pressupost. Igualment, hi haurà canvis en relació amb el procediment de sol·licitud.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram