Primavera Sound 2024

Imatge del públic del Primavera Sound 2024. Foto: Jordi Borràs/ACN

La plataforma Stop Concerts ha tornat a alçar la veu contra els grans festivals que se celebren al recinte del Fòrum i que causen molèsties veïnals. I és que la temporada de festivals a l’espai va començar el 30 de maig amb el Primavera Sound, l’esdeveniment més gran que acull el Fòrum i que més problemes causa als veïns de l’entorn, tot i que ja hi havia hagut actes com la Feria de Abril.

La plataforma va afirmar l’1 de juny a les xarxes que lluitarà “sense descans” perquè l’edició d’enguany “hagi estat l’última que es fa a l’espai”. De fet, el mateix dia de l’estrena del festival el president de l’entitat, Enric Navarro, va reivindicar a Betevé aquesta lluita. “No podem permetre que Barcelona faci un macronegoci en benefici de quatre promotors i hotelers”, deia.

I és que el conflicte pel soroll que pateixen els veïns de l’entorn del Fòrum i els permisos per fer els festivals continua ben viu amb la temporada d’estiu de festivals i concerts. El Primavera va donar el tret de sortida el primer cap de setmana de juny i el segon va ser el torn del Share Festival, que també va provocar queixes pel volum de la música.

Per la seva banda, l’Ajuntament continua defensant que el Fòrum és l’únic espai de la ciutat a l’aire lliure que pot acollir aquesta mena de festivals i recorda que des de l’any passat limita l’horari d’obertura de bars i establiments de 24 hores durant el Primavera Sound.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram