La fira arriba enguany a la seva sisena edició. Foto: La Costa

El barri del Poblenou escalfa motors per celebrar la sisena edició de la Fira de Cerveses, que tindrà lloc al Parc del Poblenou a partir de demà i fins diumenge. Tres dies durant els quals els assistents podran gaudir de les més de 200 varietats d’aquesta cèlebre beguda que s’exposaran a la mostra. Hi haurà expositors locals, seleccionats entre els millors productors de l’Estat, i una important presència internacional “de primer nivell”, asseguren des de l’organització, provinents dels EUA, Noruega, Itàlia, Bèlgica, Anglaterra, Polònia, Grècia, Panamà, França, Bulgària, Suècia, Escòcia i Rússia.

Per altra banda, una de les novetats d’aquesta sisena edició de la fira és la creació d’una zona de brew up, on els mateixos bars produeixen la seva cervesa. Aquest espai comptarà amb cinc representants: Black Lab, Garage, NaparBCN, BarnaBrew i Brewpub Le Sec.

LA CERVESA ESPECIAL
Cada any, la Fira ofereix una cervesa especial que només es pot tastar durant els tres dies de l’esdeveniment. Enguany seran els productors de Mala Guissona, del País Basc –en col·laboració amb Freen Lions– els encarregats d’oferir-la.
Completen l’oferta de la fira xerrades i conferències a càrrec de professionals i experts del sector, tasts cervesers, gastronomia –amb 12 foodtrucks– i actuacions musicals i de DJ.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram