La Mostra de Comerç arribava enguany a la seva 18a edició. Foto: Twitter (@mariaarenillasp)

La divuitena edició de la Mostra de Comerç i Fora Stocks de l’Eix Sant Martí, celebrada diumenge passat, va ser “tot un èxit”, segons explica a Línia Sant Martí el president de l’associació, Carles Martínez. L’esdeveniment va ocupar la Rambla Guipúscoa, entre els carrers Agricultura i Maresme, amb un total de 70 estands de botiguers del barri i artesans, els quals van poder oferir els seus productes als visitants, des de moda i complements fins a parament de la llar, entre altres.

Uns visitants, destaca Martínez, que van superar els de l’edició de l’any passat. “Hi havia molta gent”, afegeix, tot remarcant que va fer “un dia esplèndid”, cosa que va ajudar a fer créixer l’afluència a la fira.

L’èxit de visites, de retruc, va deixar contents els comerciants, que van tenir l’oportunitat de donar-se a conèixer entre els veïns i veïnes i van fer un “bon dia de vendes”, assegura Martínez.

Però a banda de l’aspecte purament comercial, la mostra va oferir tallers i activitats per a tota la família. Entre ells destaca l’exhibició de karate del Club Ridao i altres a càrrec d’acadèmies d’idiomes del barri.

Però l’estrella de la jornada va ser la tradicional rostida de la vedella, que va començar a cuinar-se la nit d’abans. En total, des de l’eix xifren en un miler les racions repartides al llarg del migdia d’aquell dia.

PRIMERS DIES DEL TRIATAPES
Des del passat dia 18 de maig els eixos del districte –Eix Sant Martí, Eix Clot i Eix Poblenou– estan celebrant la tercera edició del Triatapes, la ruta de tapes conjunta de Sant Martí.

Gairebé una quarantena de bars i restaurants estan oferint una tapa i una beguda per 2,25 euros cada dijous, de set de la tarda a 10 de la nit. La ruta s’allargarà fins al pròxim 5 d’octubre i donarà premis sorpresa als clients participants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram