La consulta veïnal unilateral que ha organitzat la plataforma Afectats Superilla va viure diumenge passat la primera jornada de votacions. Aquest diumenge i el 28 de maig els veïns del perímetre delimitat pels carrers Àvila i Bilbao i pels carrers Llull i Tànger (i carrer Marroc fins a Bilbao) i els treballadors de les empreses i els comerços ubicats en aquest mateix perímetre, podran tornar a votar.

Des de la plataforma Afectats Superilla han explicat que la primera jornada va tenir “un gran èxit de participació” amb “centenars i centenars de veïns contraris a aquesta superilla i veïns favorables” participant en la consulta. Els organitzadors també han volgut destacar que la jornada “es va desenvolupar amb un exemplar civisme”. Finalment els organitzadors també van acabar habilitant “una votació paral·lela mitjançant una recollida de signatures” per als veïns del perímetre delimitat per la votació que van mostrar el seu interès a participar en la consulta.

COL·LECTIU SUPERILLA
Per la seva banda, el Col·lectiu Superilla, que defensa la implementació del projecte, ha explicat que no participarà en la votació. El seu portaveu, en una intervenció al darrer Consell Plenari, va dir que “no anirem a votar perquè ja formem part d’un procés de participació on les entitats del barri ja estan representades. Que ara es convoqui una consulta al marge d’aquest procés és deslegitimar la feina que tots hem fet”.

ALBERG VILA OLÍMPICA
D’altra banda, la consulta veïnal sobre l’alberg de la Vila Olímpica continua el seu curs. Els veïns poden votar fins al pròxim 24 de maig, últim dia de la consulta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram