La satisfacció de l’equip del Forn Elias després de l’aniversari. Foto: Eix Clot

L’Eix Clot celebrarà aquest diumenge durant tot el dia la seva Mostra de Comerç. Hi participaran més de 50 parades que s’instal·laran a l’avinguda Meridiana, entre els carrers Aragó i Consell de Cent. A més dels “millors productes i serveis” dels comerços del barri, destaquen des de l’associació, hi assistiran artesans vinguts de diferents punts de Catalunya que oferiran productes d’alimentació.

Això pel que fa al comerç, perquè la mostra també contempla organitzar activitats per a tothom. S’hi faran tallers i jocs infantils a diferents parades i a l’escenari que es col·locarà per a l’ocasió. Allà també es faran exhibicions de country a càrrec de la Casa Conca i de Cheerleading Thunders Barcelona.

La música també tindrà un lloc preeminent a la mostra, de la mà del grup Hangar 05 i els disc joqueis de Northern Clot, que amenitzaran la jornada comercial. A més, es farà un sorteig d’una panera amb productes de les botigues de l’Eix Clot.

Qui també sortirà al carrer serà l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa els dies 26 i 27 de maig al carrer de la Indústria, passeig Maragall i carrer del Guinardó.

ANIVERSARI REEIXIT
L’Eix Clot prepara la seva mostra amb el bon regust de boca que va deixar l’acte de celebració dels 100 anys del Forn Elias, que va tenir lloc el passat dia 6.

“Va anar més que bé”, explica a Línia Sant Martí la tercera generació del negoci, l’Anna Elias, que destaca que “la festa va ser com les que es feien abans”. De fet, hi van anar molts veïns que van poder tastar una coca que finalment va superar amb escreix els 100 metres previstos inicialment.

“Només tinc paraules d’agraïment per a tothom”, expressa l’Anna. “Tothom hi ha posat el seu granet”, es congratula.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram