L’equip va perdre a la Verneda contra el Terrassa. Foto: CEJ

La permanència torna a complicar-se. El Júpiter va perdre diumenge passat contra el Terrassa a la Verneda (0-1) i veu com ara la salvació és a quatre punts després de l’empat que el Manlleu, l’equip que ocupa la primera posició fora del descens, va aconseguir al municipal de Granollers (3-3). Les sis jornades que falten per al final de la Tercera divisió seran partits a caixa o faixa per a un equip que vol repetir a la categoria per tercer curs consecutiu la temporada que ve.

Entre finals de febrer i mitjans del mes passat, els gris-i-grana havien encadenat una ratxa de quatre partits sense perdre (una victòria i tres empats) que havien donat moral a l’equip i a l’afició, però els resultats de fa uns dies contra la Monta i diumenge passat el Terrassa van retornar l’equip a la cua de la classificació.

Després d’uns minuts inicials de domini altern, els visitants van prendre el control de l’esfèrica però les ocasions més perilloses van arribar per part d’un hiperactiu Ángel de la Torre, però les rematades de l’’11’ del Júpiter no van veure porteria. Cap a la mitja hora de joc, però, es va complir la màxima de què qui perdona ho acaba pagant i Manuel Raíllo va avançar els vallesans amb un xut ras amb l’esquerra des de la frontal de l’àrea. El gol va deixar estabornit el Júpiter i només una gran aturada d’Andrés en un servei de falta d’Álex va evitar el segon gol del Terrassa poc abans del descans.

L’equip va aprofitar el descans per carregar piles i reordenar-se i els primers minuts de la represa va aconseguir tancar els terrassencs a la seva àrea, però com en tants altres partits, els gris-i-grana van perdonar les seves oportunitats. García va posar tota la carn a la graella donant entrada a Jacobo, Roger i Adri. Aquest darrer va tenir l’última ocasió del Júpiter en la jugada posterior a un xut del visitant Álex que va desviar el travesser.

Els gris-i-grana ja han oblidat el matx contra el Terrassa i treballen de cara a la seva pròxima final, diumenge al migdia al Narcís Sala contra el Sant Andreu.

GARCÍA NO CONTINUARÀ
A banda de la delicada situació esportiva, el passat dia 26 de març, després de perdre el derbi contra la Monta per la mínima a Nou Barris, el club va anunciar que Juanjo García no continuarà al capdavant del primer equip a partir de la temporada 2017-18.

D’aquesta manera arriba a la seva fi un cicle de vuit anys en el qual s’han aconseguit dos ascensos (a les temporades 2011-12 i 2014-15), mentre que la novena posició del curs passat, amb 51 punts, va ser el millor resultat dels últims anys.

En un comunicat, el club destaca que durant l’etapa de García s’ha viscut “un ressorgiment global de tota l’entitat” i agraeix al tècnic “tots aquests anys de pertinença, amb molta dedicació, professionalitat i haver contribuït activament al ressorgiment del club i al seu nom”. El club ja treballa per trobar el seu substitut.