L’Ajuntament té previst tenir a punt aquesta tardor el projecte executiu de la connexió del tramvia per la Diagonal. Així ho va anunciar el passat 7 de març la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, durant la celebració de les jornades internacionals ‘Tramvia-ciutat’ que es van celebrar a la Universitat Politècnica de Catalunya. Durant les jornades mig centenar d’experts van coincidir en remarcar les virtuts del tramvia.

El que es coneixerà d’aquí poc és l’informe sobre l’impacte en la circulació. De moment, sembla que hi ha dos aspectes que el govern té clars: la gestió del tram entre Glòries i Francesc Macià ha de ser pública i el recorregut s’ha de fer sense catenària.

INFORME DE LA UB
D’altra banda, el Grup Demòcrata va presentar dimarts un estudi fet per la Universitat de Barcelona sobre la rendibilitat social del projecte. El document considera que “existeixen dubtes més que raonables sobre la metodologia i les estimacions en les quals es basen les conclusions de l’estudi de l’Ajuntament” i apunta a “carències importants de coordinació”. El Grup Demòcrata reclama retirar la proposta i tenir “un debat tècnic i no ideològic”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram