El festival aprofitarà el final de la temporada dels calçots. Foto: Eix Clot

El Fossar del parc del Clot es convertirà aquest diumenge en l’escenari de The Calçot Festival, una iniciativa de l’Eix Clot que vol barrejar comerç i cultura, de la mà d’un dels productes estrella de la gastronomia catalana: el calçot.

Per aquesta raó, i abans que acabi la temporada d’aquesta rústica delicatessen, l’associació vol convidar tothom perquè tasti els millors calçots de Valls, acompanyats de “la millor salsa, de carn exquisida i a preus populars”, recorden des de l’eix.

Els calçots aniran a càrrec de la botiga Autòctons, on encara es poden comprar els tiquets necessaris per participar en l’esdeveniment. Només cal visitar l’establiment, situat al carrer Rogent, número 24.

MÚSICA PER A TOTHOM
Però la gastronomia no serà l’únic entreteniment del The Calçot Festival de diumenge. Per tal d’amenitzar la jornada, hi haurà un escenari on es faran actuacions musicals i una classe magistral de zumba que impartiran personal del poliesportiu Barc de Roda.

Això serà a partir del migdia i, a partir de la una de la tarda, arrencaran les actuacions musicals. Aniran a càrrec dels disc joqueis Chez Ed, Dadame, Edu Domingo, Patrick Lara i Pau Roca, que punxaran les seves creacions durant tota la tarda.

Des de l’associació de comerciants organitzadora esperen que la jornada “sea un gran dia per al comerç i la cultura”. És per aquest motiu que La Puça del Clot de l’On the Garage també hi serà amb el seu mercat de segona i Northern Clot, que oferirà la música més actual.

Per altra banda, diferents comerços i bars associats a l’Eix Clot també oferiran els seus productes i serveis durant tot el diumenge. Es tracta de By me, Big Ben, D.Clot, La Clotenca, Siente, Pastisseria Gual, Bodega Sopena, Tintea Clot i el bar Clot de La Mel.

The Calçot Festival començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins a les set de la tarda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram