Les del Poblenou estan completant una gran temporada. Foto: BER

Els Enginyers van guanyar el derbi de la tercera jornada de la Copa de Catalunya. Les noies de David Hidalgo van aconseguir una victòria contundent a la Foixarda contra els Gòtics (0-17) i continuen invictes al capdavant de la classificació.

El fred i la humitat van ser dos protagonistes més en un matí desagradable a la Foixarda i aquestes circumstàncies van fer que el joc fos, per moments, poc precís. Tot i això, les poblenovines van aconseguir portar la iniciativa en tot moment i van marxar al descans amb un 0-12 després d’aconseguir dos assaigs i una conversió després d’un d’aquests.

Les locals van tornar de l’intermig amb més empenta buscant els seus primers punts, però la defensa poblenovina va resistir tots els atacs dels Gòtics i en una contra, els Enginyers van sentenciar el matx amb el tercer assaig.
Aquest cap de setmana la lliga s’atura i l’equip tornarà a jugar el dia 11 contra el Sant Cugat.

DERROTA DEL MASCULÍ
No va poder ser. El primer equip masculí continua sense haver guanyat cap partit aquest any i dissabte passat va tornar a perdre a casa contra el Club Rugby Sant Cugat (14-23).

Després d’aquests darrers resultats, els de Jorge Fernández han caigut a la novena posició, amb 6 victòries i 10 derrotes i voldran trencar la seva mala dinàmica i retrobar la seva millor versió demà passat a dos quarts de cinc de la tarda, quan visitaran el camp de la Foixarda per jugar el derbi contra el BUC.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram