Una de les bandes amb més carisma del rock espanyol, els Mojinos Escozíos, amb el seu emblemàtic cant al capdavant, el Sevilla, celebraran aquest dissabte un concert molt especial a la sala Razzmatazz, el del seu 20è aniversari.

El concert es gravarà en àudio i en vídeo per incloure’l al seu disc número 16, que veurà la llum el pròxim mes de març. Tot i haver pujat als escenaris més de 1.500 vegades, serà la primera vegada que la banda gravi una de les seves actuacions. El públic que vulgui gaudir de la vetllada d’una manera especial té l’oportunitat d’adquirir un tipus d’entrada, la Met&Greet, que permetrà conèixer els integrants de la banda i assistir a les quatre de la tarda a l’assaig del grup.

LLETRES AMB HUMOR
Els integrants de la banda es van conèixer a Mollet del Vallès el 1994. Amb el grup format, van començar a fer concerts a diferents sales però no va ser fins al 1996 quan una discogràfica els va proposar gravar el seu primer disc. Al final, a causa del contingut de les lletres, no es va publicar.

I és que, precisament, les lletres són un dels grans trets característic de la banda. Marcades pel seu to humorístic, i fins i tot, escatològic. Dissabte el seu públic les podrà tornar a escoltar a la sala Razzmatazz.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram