Ricky Rubio, durant la seva visita a l’escola Provençals

Poc abans de disputar la final de la Lliga ACB contra el Bilbao Basket, el base titular del Regal FC Barcelona, Ricky Rubio, va visitar l’escola Provençals (carrer Perú, 105) per recolzar el programa Per un esport sense barreres, que pretén potenciar l’activitat física entre les persones amb alguna discapacitat.

Aquesta iniciativa està impulsada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, i es va convidar el jugador del Barça ja que per la seva joventut i progressió s’ha convertit en un referent dels joves esportistes catalans. Així doncs, a primera hora de la tarda del passat 25 de maig, Ricky Rubio va compartir unes cistelles amb els alumnes de l’escola Provençals.
Amb el projecte Per un esport sense barreres, es pretén consolidar la normalització de la pràctica esportiva dels ciutadans amb alguna discapacitat, però també assegurar que aquestes persones disposin de recursos i estructures per poder practicar tota mena d’esports.

Poc abans de disputar la final de la Lliga ACB contra el Bilbao Basket, el base titular del Regal FC Barcelona, Ricky Rubio, va visitar l’escola Provençals (carrer Perú, 105) per recolzar el programa Per un esport sense barreres, que pretén potenciar l’activitat física entre les persones amb alguna discapacitat. Aquesta iniciativa està impulsada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, i es va convidar el jugador del Barça ja que per la seva joventut i progressió s’ha convertit en un referent dels joves esportistes catalans. Així doncs, a primera hora de la tarda del passat 25 de maig, Ricky Rubio va compartir unes cistelles amb els alumnes de l’escola Provençals.Amb el projecte Per un esport sense barreres, es pretén consolidar la normalització de la pràctica esportiva dels ciutadans amb alguna discapacitat, però també assegurar que aquestes persones disposin de recursos i estructures per poder practicar tota mena d’esports.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram