Una fotografia de l'edició de l'any passat. Foto: Carlos Barros

La tercera edició de l’Open Night, l’activitat que organitza la plataforma Poblenou Urban District, ja és aquí. Aquesta nit de portes obertes on la comunitat creativa d’aquest barri mostra el seu potencial se celebrarà demà entre les set de la tarda i les dues de la nit.

Aquesta nova edició programa més de 100 activitats, 70 de les quals seran de caràcter cultural. La xifra d’espais associats que demà obriran les seves portes s’enfila fins als 80. Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, agències de publicitat, productores audiovisuals, showrooms, espais gastronòmics, botigues, cocteleries, hotels i restaurants formaran part d’una jornada on el públic podrà gaudir de múltiples activitats de diferents disciplines, com ara la música, la pintura, l’art de carrer, el disseny, la dansa, la moda o el videoart.

Un altre dels aspectes destacats de la jornada serà la celebració de la tercera edició de l’Urban Club, un espai cultural multidisciplinar on es combinarà una programació variada de swing, concerts de música en directe, sessions de DJ’s, projeccions audiovisuals, art, gastronomia i cocteleria. La ubicació serà el BAU Centre Universitari del Disseny de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram