Joana Canal i Ruben Llorach, guardonats dels premis EFIM 2011, on hi van participar més de 2.000 joves

Foto: Joana Canal i Ruben Llorach

Dos alumnes de l’institut Juan Manuel Zafra (Rogent, 51) han estat guardonats amb un dels premis Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments. Els dos joves fotògrafs han estat Joana Canal Amado i Ruben Llorach Turrión. El mèrit és destacable si es té en compte que als premis s’hi van presentar més de 2.100 joves i es van recollir més de 4.000 fotografies.
Els premis Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, que arriben enguany a la seva 16a edició, van néixer amb l’objectiu d’apropar als joves al patrimoni monumental, “per tal que aprenguessin a descobrir-lo, valorar-lo i estimar-lo”, tal com s’explica a la mateixa pàgina web dels guardons. Poc a poc, el certamen va anar creixent, rebent al mateix temps propostes arribades des de fora del país que van obligar a obrir totalment la trobada.
Les característiques dels premis limiten els edificis que es poden fotografiar per accedir al concurs, així com l’edat límit dels participants, que és de 20 anys. Com que l’objectiu dels premis EFIM és fomentar la participació i no la competència, els diferents guardons mantenen el mateix estatus, sense cap jerarquia. Els premis tenen, malgrat això, una gratificació. Per una banda, a títol personal, l’autor rep un val per a material fotogràfic per valor de 150 euros i, a més, un viatge a Strasbourg, per tal de recollir el diploma corresponent al guardó que ha guanyat. Per la seva banda, el centre escolar al què pertany l’autor de la fotografia també rep un diploma i un val per a material fotogràfic per valor de 300 euros.

Dos alumnes de l’institut Juan Manuel Zafra (Rogent, 51) han estat guardonats amb un dels premis Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments. Els dos joves fotògrafs han estat Joana Canal Amado i Ruben Llorach Turrión. El mèrit és destacable si es té en compte que als premis s’hi van presentar més de 2.100 joves i es van recollir més de 4.000 fotografies. Els premis Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, que arriben enguany a la seva 16a edició, van néixer amb l’objectiu d’apropar als joves al patrimoni monumental, “per tal que aprenguessin a descobrir-lo, valorar-lo i estimar-lo”, tal com s’explica a la mateixa pàgina web dels guardons. Poc a poc, el certamen va anar creixent, rebent al mateix temps propostes arribades des de fora del país que van obligar a obrir totalment la trobada.Les característiques dels premis limiten els edificis que es poden fotografiar per accedir al concurs, així com l’edat límit dels participants, que és de 20 anys. Com que l’objectiu dels premis EFIM és fomentar la participació i no la competència, els diferents guardons mantenen el mateix estatus, sense cap jerarquia. Els premis tenen, malgrat això, una gratificació. Per una banda, a títol personal, l’autor rep un val per a material fotogràfic per valor de 150 euros i, a més, un viatge a Strasbourg, per tal de recollir el diploma corresponent al guardó que ha guanyat. Per la seva banda, el centre escolar al què pertany l’autor de la fotografia també rep un diploma i un val per a material fotogràfic per valor de 300 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram