El Clot celebra aquests dies la seva Festa Major. Foto: Twitter (@CUPSantMartí)

L’estiu és la principal estació per a les Festes Majors, però això no vol dir que a la tardor no n’hi hagi. I és que des del passat dia 4, i fins al pròxim dia 20, està en marxa la Festa Major la de Sant Martí de Provençals i la Verneda i la del Clot i Camp de l’Arpa.

La de Sant Martí de Provençals i la Verneda va arrencar amb un cap de setmana on els veïns van poder gaudir de diferents activitats, com ara el ball de la gent gran, la inauguració de l’exposició ‘Sant Martí de Provençals, 300 anys’, la tercera Mostra de Comerç i Fora Stocks de Tardor, la paellada popular, el pregó de Jaume Arnella o la cercavila.

Per avui hi ha prevista una xerrada sobre la situació dels refugiats, mentre que de cara el cap de setmana alguns dels actes més destacats seran la botifarrada, el Correclown, la mostra de danses, el matí infantil o l’espectacle teatral comunitari ‘Fils de vida’.

Pel que fa al Clot i al Camp de l’Arpa, divendres passat es va celebrar la Nit Jove, mentre que dissabte i diumenge els veïns van poder gaudir, entre altres coses, de diferents tallers, la Nit de Tapes al Mercat, l’obra de teatre ‘El sopar dels idiotes’, la cercavila de gegants, el pregó o la botifarrada.

Aquest cap de setmana el programa inclou una gran quantitat d’actes, com ara la Fira d’Artesans, el dinar popular o la diada castellera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram