Els Catarres seran a Razzmatazz el dia 19 de novembre. Foto: Els Catarres

Els Catarres ja enfilen la recta final de la gira de presentació del disc Big Bang que els ha dut a escenaris d’arreu del món, com ara a la Xina, on el passat mes de maig van fer un parell de concerts. El pròxim dia 19 la banda serà a la sala Razzmatazz per oferir el darrer concert de ‘L’últim adéu’, la minigira de nou dies per Barcelona que posen en marxa avui i que els portarà a fer set concerts en sales diferents de la ciutat en només 10 dies.

L’últim adéu també és una iniciativa per celebrar el 15è aniversari de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). Però a banda de la commemoració, el grup també vol reivindicar les sales com a actors culturals clau després d’haver patit dificultats a causa de la crisi econòmica. “Vivim en una època de grans festivals però les sales també són imprescindibles”, va explicar el cantant Èric Vergés durant la presentació de ‘L’últim adéu’. Vergés va afegir que “la salut de les sales és un reflex de la salut de la cultura del país”.

ATURADA LLARGA
Durant la mateixa roda de premsa de presentació d’aquesta minigira, el grup també va explicar que després de ‘L’últim adéu’ faran una “aturada indefinida” d’un any i mig, com a mínim.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram