Els gris-i-grana no van poder puntuar al Vallès Occidental. Foto: TFC

El fantasma de la zona baixa no s’allunya. Després de trencar una mala ratxa de vuit partits sense victòries a finals del mes passat, el Júpiter va patir la cinquena derrota del curs diumenge passat contra el Terrassa (2-0).

Tot i que els de Juanjo García van dominar durant el primer tram del matx, el gran nom propi del matx va ser Raúl Torres. El ‘10’ del Terrassa va inventar-se un golàs després d’una jugada d’estratègia al minut 13. El gol va ser una bufetada per al Júpiter, que de mica en mica es va anar fent petit. Andrés va salvar una rematada de Velillas encara al primer temps, però el mateix Torres, al minut 9 de la represa, va sentenciar el partit.

Els gris-i-grana voldran retrobar-se amb la victòria diumenge al migdia, en el derbi contra el Sant Andreu a la Verneda.

TRES PUNTS PER AL MARTINENC
Per la seva banda, el Martinenc va sumar tres punts d’or diumenge passat contra el Manresa (1-0).

No va ser el millor partit del conjunt de Miguel López, que van dominar contra l’equip del Bages, però va topar repetidament contra el porter Carrillo. López va fer un doble canvi al descans, però va tocar la tecla correcta al minut 65, quan va donar entrada a Lozano, que va marcar el gol de la victòria 10 minuts després.

El conjunt vermell voldrà confirmar la victòria en el pròxim partit a domicili, diumenge al migdia al camp del CF Ripollet.