Nombroses veus del món de la política, l’esport i del teixit cultural, associatiu i comercial del districte valoren l’efemèride del periòdic.

 

Josep Maria Montaner
Regidor de Sant Martí (BComú)

Que una publicació en paper arribi al número 100 és motiu d’alegria. Sobretot en un món digital on la rapidesa i el reduccionisme de la informació fan encara més necessària l’ordenació de continguts que permet el paper. Sant Martí ha estat degà en informació de proximitat des dels temps de la històrica revista Quatre Cantons i manté amb bona salut publicacions veïnals com El Poblenou i El butlletí de l’AVV Clot Camp de l’Arpa. Per això celebrem també que Línia Sant Martí arribi al seu centenari.

 

Genís Boadella
PDECat Sant Martí

És un plaer poder escriure aquestes línies per felicitar Línia Sant Martí per la seva edició número 100. Vagi per endavant, per tant, la felicitació, els ànims i tot el suport perquè seguiu publicant. Però més enllà del desig de futur, sobretot toca fer una feina de reconeixement a la tasca feta fins ara. Sense cap mena de dubte, seguir l’actualitat de Sant Martí sense el Línia Sant Martí avui dia ja s’ha convertit en impensable. Bona feina i molts èxits!

Lourdes Arrando
ERC Sant Martí

Arribar al número 100 és una mostra de consolidació. La premsa local és una eina imprescindible d’impuls democràtic i de participació de la ciutadania que ens apropa al dia a dia dels nostres barris. Per aquesta raó, des d’Esquerra Republicana de Catalunya us animem a mantenir aquest compromís ciutadà i esperem poder celebrar plegats molts anys més de Línia Sant Martí!

 

María Eugenia Angulo
C’s Sant Martí

A finals del 2010 es va publicar un dels primers números de Línia Sant Martí. Una de les notícies ens informava de la recollida d’aliments de l’Eix Besòs: 200kg de menjar que es destinaven a les persones més necessitades del Besòs. Durant aquests anys heu fet possible que aquesta tasca informativa de proximitat continuï i puguem celebrar l’edició número 100. Enhorabona i per molts aniversaris més!

 

Xavier Bañón
PSC Sant Martí

Enhorabona per aquests cent números del Línia Sant Martí, que ens permet estar assabentats de tot allò que és notícia en els àmbits social, polític, esportiu, cultural, etc. als barris del districte. Valorem molt la importància del periodisme local, que en un món globalitzat com el nostre ens permet tenir informació de proximitat per saber de primera mà les preocupacions i inquietuds dels ciutadans i ciutadanes. Per tot plegat, el nostre reconeixement.

 

Manuel Gallardo
PP Sant Martí

Felicitats a tota la redacció del Línia Sant Martí per arribar al número 100 explicant l’actualitat del districte. En aquests darrers anys de greu crisi en els mitjans de comunicació, els Línia heu sabut trobar la fórmula per continuar informant de les notícies dels nostres barris i consolidar-vos com un referent en la informació local de Barcelona. Enhorabona i continueu amb la vostra tasca d’informació de proximitat.

 

Ainhoa Ruiz
CUP Sant Martí

Hem de felicitar Línia Sant Martí pels seus 100 números al carrer donant notícies de proximitat a totes les veïnes de Sant Martí. Per la important tasca que tenen aquestes publicacions per mantenir-se en peu en un món sobreinformat, i per ser una eina de moltíssima utilitat per a la gent que trepitgem i vivim als barris. Des d’una òptica de lluita municipalista, aquestes eines informatives són molt necessàries i les hem de mantenir.

 

Toni Santos
AVV Sant Martí

Des de l’Associació de Veïns de Sant Martí agraïm tota la difusió que es pugui fer de les nostres opinions i reivindicacions per tal que un nombre més gran de veïns i veïnes les puguin conèixer. Valorem molt la tasca de difusió que feu des del Línia Sant Martí i esperem que la nostra relació sigui llarga i profitosa. Enhorabona pels 100 números!

 

Salvador Clarós
AVV del Poblenou

Els 100 números de Línia Sant Martí suposen un treball notable per a la seva continuïtat i un esforç informatiu i de cohesió social per al districte. Moltes felicitats, doncs, per haver-hi arribat! És d’agrair que Sant Martí i la ciutat disposin d’un mitjà que projecta la vida ciutadana a tots els que hi vivim, perquè, a més de residents, tots som protagonistes del dia a dia. Un fet essencial per anar fent una ciutat més democràtica i més viva.

 

Santos Pérez
AVV Maresme

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Maresme volem felicitar Línia Sant Martí en la seva edició número 100. Com a veïns i veïnes del barri no hem pogut gaudir en moltes ocasions de la publicació. De tota manera, reiterem la nostra felicitació i els animem a continuar treballant amb entusiasme, perquè el 100 no és el punt d’arribada sinó que ha de suposar un nou punt de partida per millorar el servei als veïns i veïnes.

 

Carles Martínez
Eix Sant Martí

Línia Sant Martí és una publicació local que s’ha consolidat amb presència i lectors fidels. Nosaltres hem traspassat el nostre butlletí al diari, perquè creiem que és una eina de difusió molt interessant per a les botigues i per a l’eix comercial. Si no fos interessant, nosaltres no hauríem apostat per ell. No ho puc dir més clar. És un diari al dia de les notícies del barri i amb credibilitat.

 

Robert Cot
Eix Clot 

Sou un mitjà molt important a nivell d’activitats i promoció de l’Eix Clot, i ho dic de debò. Des del primer dia he tingut el Línia a la meva botiga. El vostre periòdic s’ha convertit en un canal de comunicació molt efectiu entre la població, sobretot en un barri com el Clot, que és com un poble. Us felicito pel número 100 i espero que pugueu arribar als 1.000!

 

Cristina Sancho
Eix Poblenou

Línia Sant Martí és un diari molt important, sobretot en l’àmbit del petit comerç, perquè hi surt informació sobre les nostres activitats que no apareix als grans mitjans de comunicació. En feu molt de ressò i això s’agraeix. A més, sou una de les poques vies que té la gent per informar-se del que passa en el nostre barri. Enhorabona pels vostres cent números!

 

Raquel Espada
Ass. de Botiguers del Besòs

Per a l’Associació de Botiguers del Besòs, Línia Sant Martí és una eina de comunicació propera als nostres veïns i clients. Les nostres accions comercials al districte hi tenen ressò, i no queden diluïdes en la gran ciutat. Ara que sembla que és més important el què passa a l’altra banda del món que a dos carrers de casa, Línia Sant Martí ens brinda l’oportunitat d’informar-nos sobre el nostre barri. Felicitats pel vostre número 100!

 

Armand Colàs
Ass. de venedors dels Encants

Amb Línia Sant Martí tenim de primera mà les veritables notícies que ens afecten. Les macronotícies estan bé, però un diari que parla del que li passa al veí del costat és millor. A més, ens ajuda a fer difusió de les nostres activitats entre els veïns: els nostres principals clients. Vosaltres esteu sempre al nostre costat. Continueu, el periodisme de proximitat és molt valuós. Felicitats!

 

David Pou
Eix Encants Nous

Enhorabona pels 100 números! El diari té molt de ressò per la varietat dels seus articles i reportatges, tant de caràcter veïnal com d’esport o polítics. Són plurals. A nivell de publicitat els espais són visibles per al públic. Amb tot, Línia Sant Martí ocupa una zona amb una densitat de població molt alta i ens és interessant per a la nostra comunicació. Seguiu així!

 

Mery Mañané
Castellers de Barcelona

Els Castellers de Barcelona volem felicitar-vos efusivament per la vostra edició número 100, així com agrair-vos la vostra tasca de difusió que ajuda a entitats com la nostra a arribar a tots els racons del districte. El treball en equip per aconseguir un objectiu comú és un dels valors essencials que compartim amb vosaltres i que demostra que, quan les persones ens unim, la força humana no té límits. Enhorabona i que en siguin molts més!

 

Pere Rovira
Ball de Bastons del Clot

Des del Ball de Bastons del Clot us volem felicitar pels 100 primers números publicats i esperem que pugueu fer-ne molts més. Moltes gràcies per la tasca informativa que esteu fent al barri, ja que sou un dels mitjans que doneu veu a la gent per donar a conèixer les seves preocupacions i a les entitats del barri per difondre els seus actes i activitats.

 

Joan Rión
CE Júpiter

Des del CE Júpiter felicitem Línia Sant Martí per la tasca que realitza i pels 100 primers números, alhora que desitgem que aquesta xifra segueixi creixent. Per a una entitat com la nostra, arrelada a la ciutat i al seu districte, la premsa local ha de ser un company de viatge. I per a Sant Martí és fonamental comptar amb mitjans d’informació locals de qualitat. Moltes felicitats!

 

Jordi Homs
CN Poblenou-Enginyers

Volem felicitar els primers 100 números de Línia Sant Martí. En un moment de crisi generalitzada de la premsa, és un motiu de satisfacció poder comprovar que hi ha encara veus independents que realitzen la seva tasca. Des d’un club com el nostre, històric i arrelat al Poblenou des de fa 85 anys, us volem encoratjar a seguir endavant, i a no perdre el pols de la realitat del barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram