Des d’avui i fins diumenge la ciutat viurà una nova edició de les Festes de la Mercè. I ho farà, si parlem de concerts, amb Sant Martí de protagonista. La platja del Bogatell i el Parc del Fòrum seran demà i demà passat dos dels grans referents musicals de la ciutat.

Pel que fa a la platja del Bogatell, acollirà demà a partir de dos quarts de deu del vespre el concert ‘Mediterràniament: Festa a la platja’, que tindrà com a cap de cartell els ja clàssics Love of Lesbian de Santi Balmes, que faran gaudir el públic amb el seu nou treball ‘El poeta Halley’ i amb les cançons de sempre. Abans d’ells, l’encarregat d’inaugurar la nit serà Ramon Mirabet, mentre que el tercer i últim grup seran Animal.

Pel que fa al Parc del Fòrum, acollirà l’actuació de diferents grups tant demà com demà passat. Demà a la nit serà el torn d’un triple concert que arrencarà amb l’actuació d’Oques Grasses, continuarà amb La Gran Pegatina i es tancarà amb La Raiz.

Per últim, dissabte seran quatre els grups presents al Parc del Fòrum, entre els quals hi haurà un dels caps de cartell d’aquesta edició de la Mercè: Manu Chao. A banda, del cantautor francès d’origen espanyol, també tocaran en aquesta nit de caràcter mestís La Sra. Tomasa, Dani Lança i Dubioza Kolektiv.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram