El mercat ha arribat enguany als 50 anys de vida. Foto: Mercats BCN

El Mercat de Sant Martí es troba immers enguany en la celebració del seu 50è aniversari. Al llarg de l’any ha anat acollint diferents actes de record, un programa que es reprendrà després de l’aturada estival el pròxim dissabte 17 de setembre al vespre, amb la rostida d’una vedella i el posterior sopar.

Tot i que les racions de carn es començaran a repartir a les vuit del vespre, els especialistes començaran a rostir la vedella 12 hores abans. Cada ració anirà acompanyada de mongetes, pa, beguda i postres, i valdrà tres euros en total.

Però a banda del sopar comunitari que prepara el mercat, hi haurà animació amb actuacions musicals i un disc joquei que amenitzarà la festa fins a la mitjanit. El president dels paradistes, Xavier Alcázar, explica a Línia Sant Martí que tenen bones expectatives pel que fa al públic assistent, i posa com a referent positiu la primera Nit de Tapes del mercat que es va celebrar fa dos anys, un esdeveniment que va “desbordar” l’equipament i va ser “tot un èxit” de participació, recorda Alcázar. De moment, els paradistes han preparat 800 racions, les quals esperen que “siguin suficients”.

Per altra banda, els paradistes han convidat al regidor del Districte, Josep Maria Montaner, tot i que encara no se sap si podrà assistir-hi o no.

L’eix Sant Martí, que està associat amb el mercat, col·laborarà amb la rostida. El seu president, Carles Martínez, afirma que la jornada “serà tot un èxit” i que els assistents “hi gaudiran”.

La celebració de l’efemèride seguirà el pròxim 8 d’octubre, amb la segona Nit de Tapes, una sessió de bingo al novembre i, per culminar, una festa de celebració i de cloenda dels actes de cara al desembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram