El lliurament dels premis es farà demà als Encants Nous. Foto: EN

L’eix comercial Encants Nous celebrarà demà una festa de lliurament dels premis de la campanya ‘El Comerç batega’, que s’ha desenvolupat durant els mesos de maig i juny i que sortejava 1.000 euros en vals de descomptes a bescanviar a les botigues associades.

Divendres passat, en un dels passadissos d’Encants Nous, va tenir lloc el sorteig dels guanyadors, amb els nervis i la il·lusió dels presents que aspiraven a endur-se algun dels vals en joc. En total hi va haver 15 afortunats, que van obtenir vals des de 50 euros –12 en total–, dos de 100 i un ple al quinze de 200, que va recaure en Mercedes Font Ribó. La botiga que va donar el premi va ser el Bar Susana.

Ara només falta celebrar el lliurament de premis, que es farà efectiu demà divendres dia 8 al passadís entre l’Herboristeria i Mobles Sayez, a partir de dos quarts d’una del migdia.

En aquell espai, segons informen des d’Encants Nous, es muntarà un photocall per immortalitzar l’entrega de premis. Les instantànies seran penjades més tard a les xarxes socials de l’associació.

La campanya consistia en què per cada compra que feien els clients rebien una butlleta per participar en un sorteig que ha alegrat l’estiu a quinze persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram