Un partit del torneig de l’any passat. Foto: IFBT

Per tercer any consecutiu, Barcelona ha estat escollida com a amfitriona del mundial de tennis platja, una competició que tindrà lloc a partir d’avui a la Mar Bella i que s’allargarà fins diumenge. Aquest torneig està organitzat per l’Associació Internacional de Tennis Platja (IFBT).

D’aquesta manera, el districte rebrà jugadors d’una vintena de nacionalitats diferents que lluitaran per aconseguir el triomf final. Però a més, el campionat està obert en altres categories a tot aquell que es vulgui iniciar en aquesta modalitat esportiva.

Pel que fa als participants estrangers –Catalunya tindrà la seva pròpia representació–, Itàlia buscarà revalidar el títol aconseguit l’any passat en una ajustada final contra Bielorússia, un país sense sortida al mar la selecció del qual es va convertir en la revelació d’aquell mundial, on van derrotar als jugadors catalans a quarts. Per la seva banda, Catalunya intentarà treure’s l’espina clavada de l’any passat i competirà per arribar a la final.

Avui dijous serà el torn de les categories de dobles i individual, en categories amateur i de majors de 40 i 45 anys. La competició per nacions arrencarà demà divendres a partir de les quatre de la tarda, amb la primera ronda i la cerimònia inaugural, a les set de la tarda. L’endemà a primera hora seguirà la segona ronda i la tercera es jugarà a les cinc. La final tindrà lloc diumenge a partir de les set de la tarda, abans de la clausura.

ESCENARI IDONI
L’elecció de la capital catalana com a escenari del mundial de tennis platja respon a les seves “temperatures agradables” i als cinc quilòmetres de platges “perfectament equipades”, segons asseguren els organitzadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram