El Suyapa, al carrer Mallorca, acollirà la trobada. Foto: Google Maps

Ara fa un any, l’Eix Clot va posar en marxa un cicle de trobades entre comerciants, veïns i entitats del barri per debatre i intercanviar idees i opinions per millorar el barri. Un any més tard, l’associació ha programat una segona trobada per al dia 14 de juliol a les nou de la nit, al restaurant Suyapa del carrer Mallorca. Aquell dia, un expert en màrqueting de la Fundació Sant Pau farà una introducció amb una xerrada sobre la importància del win-win o del guany mutu. “La trobada és un intercanvi entre els agents del barri per millorar la vida comunitària, social i econòmica”, expliquen des de l’Eix Clot.

L’acte estarà obert a la participació de tothom i de representants del Districte. “Volem ajudar a generar sinergies entre comerciants, veïns i entitats”, afegeixen des de l’associació organitzadora.

La reunió no tindrà guió, sinó que tothom podrà exposar, per ordre, els temes que consideri interessants i rebre l’opinió dels altres assistents. “És una trobada no improvisada però espontània”, expliquen des de l’eix. I tot i que el cicle rep el nom de Xerrem de Comerç, la voluntat és que tracti tot tipus de temàtiques relacionades amb el Clot.

La bona experiència que, asseguren, van tenir l’any passat han empès l’associació a celebrar una nova edició de la trobada. Tot i que encara és un projecte, l’Eix Clot es planteja la possibilitat de fer no només una xerrada a l’any, sinó dues.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram