Presentació de Kuku a Suwalki. Foto: WS

El Júpiter ja té gairebé definida la plantilla de cara a la pròxima temporada. De moment, ja ha anunciat la renovació de l’espina dorsal de l’equip i la contractació de quatre jugadors.

El més matiner en arribar, a principis de juny, va ser el defensa Dani Prieto, procedent del Mataró. Poc després es va anunciar la contractació de Ferran Vila, extrem del Granollers amb experiència a Segona B. Fa pocs dies es van presentar el migcampista Marcos López, procedent de l’Inter de Leipzig però que ja va jugar amb el Júpiter amb anterioritat. L’altre fitxatge, Èric Blasco, és davanter i vindrà a cobrir la baixa d’un emblema de l’equip com és Mamadou Kanteh, Kuku, que acaba de fitxar pel Wigry Suwalki polonès, un equip de la segona divisió d’aquell país.

D’aquesta manera, el davanter de Malgrat de Mar posa fi a una etapa de tres anys a la Verneda que li ha servit per créixer com a futbolista. Després d’haver fet 45 gols en 29 partits a Tercera catalana amb el Poble Nou 2000, en el seu primer any en el Júpiter en va fer 25 i va rebre el trofeu de màxim golejador a Primera catalana, fet que va ajudar a l’ascens dels gris-i-grana a Tercera, on ha jugat les dues darreres temporades.

Aquest any, malgrat la lesió, ha aconseguit fer 17 gols, sent el màxim anotador del seu equip i el cinquè de Tercera.

Ara, Kuku afronta una nova etapa al Wigry Suwalki, un equip del nord de Polònia que aspira a pujar a la primera divisió d’aquell país. L’exgris-i-grana va passar revisió mèdica dilluns passat i ha signat un contracte de dos anys amb l’entitat, durant els quals intentarà, un cop més, superar els seus números.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram