La polèmica benzinera de Pere IV amb la Rambla Prim, que fa uns mesos va provocar la mobilització d’uns quants veïns per evitar la seva construcció, ja és una realitat.

Tot i que la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament va aprovar a proposta d’ERC el passat 23 de març –amb els vots a favor d’ERC, PSC, C’s i PP i l’abstenció de BComú i CiU– una proposició que demanava que s’aturessin les obres i es retirés la llicència de la benzinera, finalment l’Ajuntament no hi ha pogut fer res.

Des de fa uns dies la benzinera, que està situada al costat d’uns edificis antics i d’un pas de vianants molt concorregut, ja està en marxa les 24 hores del dia.

Les protestes dels veïns van sorgir per diferents motius. En un primer moment van denunciar que no se’ls havia avisat de l’inici de les obres, mentre que un cop en van tenir coneixement van denunciar que molt a prop ja hi ha una altra benzinera. A banda d’això, la zona està afectada per un pla urbanístic i els usos del sòl podrien canviar en el futur.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram