A la desfilada hi van assistir més de 400 persones. Foto: EC

L’Eix Clot va celebrar el passat divendres dia 3 de juny la seva segona passarel·la de moda, a l’avinguda Meridiana. Segons informen des de l’associació, els botiguers participants van quedar “molt satisfets”, tant per l’afluència de visitants –més de 400 persones, segons l’associació– com per l’organització de l’esdeveniment.

Els assistents van poder gaudir de les propostes per a la temporada d’estiu de la vintena de comerços participants en la desfilada. De fet, hi va haver des d’articles de moda fins a joieries i rellotgeries, òptiques, perruqueries o complements. A més, la tarima per on van desfilar les models professionals va estar guarnida per la Floristeria Jovi i el Jardinet del Clot, mentre que Granier va oferir un refrigeri als organitzadors.

Aquesta passarel·la és la segona que celebra l’Eix Clot. L’anterior va tenir lloc durant la passada tardor i, de cara a l’any vinent, l’associació es planteja de tornar-ne a celebrar una en aquella estació i anar alternant cada any amb la primavera.

Per altra banda, una setmana abans, el 27 de maig, l’Eix Sant Martí també va celebrar la seva desfilada de moda al carrer, mentre que el passat diumenge dia 5 va organitzar la seva dissetena Mostra de Comerç al carrer. Segons l’eix, en aquella fira van participar 60 comerços associats i hi va haver un “gran èxit” de visitants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram