React Barcelona

Felix Ortega, director general de Barcelona Activa. Foto: Barcelona Activa

La segona edició de les jornades React, organitzades per l’Ajuntament, es van acabar divendres després de tres dies on el Disseny Hub Barcelona va acollir 19 sessions durant les quals el debat va girar al voltant de la reactivació econòmica de Barcelona.

Així doncs, durant els tres dies, ponents de diferents sectors van participar en conferències i debats sobre la reactivació i la transformació del model econòmic de la ciutat amb l’objectiu, tal com defensa el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, de fer de Barcelona “la capital europea de la innovació i la captació del talent local i internacional”. Tot plegat a partir de l’anomenat ‘Barcelona Green Deal’, una aposta basada en la competitivitat, la sostenibilitat i l’equitat. Entre els diversos noms destacats que van passar per aquestes jornades, cal destacar els de la ministra de Transport, Mobilitat i Agència Urbana, Raquel Sánchez, que va ser l’encarregada de fer el discurs de clausura.

Els districtes

Entre els múltiples debats celebrats aquests dies, cal destacar el que va tenir a veure amb l’economia de proximitat. El director general de Barcelona Activa, Felix Ortega, va remarcar durant la seva compareixença la importància de plantejar l’estratègia del ‘Barcelona Green Deal’ tenint en compte tots els districtes de la ciutat. “La ciutat es modifica amb transformació urbana, formació, desenvolupament econòmic, atracció de nous projectes i creació de treball”, va afirmar Ortega

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram