El Clot ha acollit diferents actes. Foto: Entitats Clot-Camp de l’Arpa

La primavera és sinònim de Festa al districte. Des de fa uns dies els barris del Clot-Camp de l’Arpa i el de Sant Martí-La Verneda celebren les seves respectives festes de primavera, que estan omplint els seus carrers d’activitats dirigides a tots els púbics. D’altra banda, avui arrenquen les del Parc i la Llacuna del Poblenou, que s’allargaran fins diumenge.

Al Clot-Camp de l’Arpa la celebració va arrencar el dia 21. Una de les novetats d’enguany ha estat la trobada de cotxes Citroën d’època, que es va celebrar el mateix dia 21. El mateix dia també es va celebrar la trobada de col·leccionistes i brocanters, la mostra de les activitats de les seccions del Foment Martinenc, la festa del 40è aniversari de l’Espai Kasperle i els balls de rams de Sant Martí. L’endemà va tenir lloc la mostra de comerç de l’Eix Clot, mentre que ahir els veïns van poder gaudir del cinema a la fresca.

Fins al cinc de juny algunes de les activitats més destacades seran el ‘Renova la teva roba i les teves joguines’, que se celebra avui, i el mercat solidari, el concurs de castells interinstituts, el VI Folk Clot o la celebració del segon aniversari del casal de joves del Clot.

Un altre dels barris que està de festa des del passat dia 20 és Sant Martí-La Verneda, que celebra el primaVERN. La majoria d’actes van tenir lloc entre el dia 20 i el 22. Entre els més destacats hi va haver la nit jove amb l’actuació de diversos Dj’s, la bicicletada, la mostra de danses folklòriques i el mercat d’intercanvi. Les festes acabaran demà a la Gàbia del Parc de Sant Martí amb la celebració del Verneda All Day Reggae, que se celebrarà de 12 del matí a 12 de la nit.

Per últim, el barri del Parc i la Llacuna del Poblenou comença a celebrar avui les seves festes de primavera a partir de dos quarts de vuit del vespre amb els concerts d’Efectes Secundaris, Black Gearbox, Colectivo Pardo i Root Diamoons. La celebració continuarà demà i diumenge amb diferents actes, com ara la xocolatada, un espectacle musical, la paella popular i la cantada d’havaneres.

Qui ja ha donat per acabades les seves festes és el Poblenou. El barri va celebrar les Festes de Maig entre el 20 i el 22, quan es van celebrar un total de 40 actes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram