El Martinenc es va quedar amb la mel als llavis per pujar. Foto: Martinenc

El districte no viurà cap ascens de categoria dels seus equips de futbol aquesta temporada si el Pujadas no ho evita. El conjunt insígnia, el Júpiter, va finalitzar en novena posició després de protagonitzar un any irregular. Uns resultats que, finalment, van allunyar els de Juanjo García de les places que donen accés al play-off d’ascens.

Per la seva banda, l’històric Martinenc tampoc ha pogut assolir les places per tornar a Tercera divisió. Ara per ara és sisè amb 52 punts, a cinc de la segona plaça i a set de la primera, les dues que permeten pujar. En el cas dels vermells encara han de jugar un partit, que es disputarà aquest diumenge al migdia al Camp del Telègraf contra l’Avià, que tampoc s’hi juga res.

Baixant més de categories, el Celtic, que milita a Tercera catalana, tampoc ha aconseguit pujar de categoria. En el cas dels blanc-i-verds, la temporada ha estat més aviat complicada i, a falta d’un enfrontament diumenge a casa contra el Matadepera, ocupen la catorzena posició amb 37 punts.

Però l’equip del districte que ha fet els deures i té opcions per tornar a Tercera catalana és el Pujadas. Els del Besòs, que enguany han militat a Quarta, van tancar la lliga regular segons amb 68 punts després de fer una gran temporada. El subcampionat els ha donat accés a una fase final d’ascens, en la qual han quedat emparellats amb el Sant Andreu de la Barca B. En el partit d’anada de l’eliminatòria, jugat al Baix Llobregat, el Pujadas va caure per 2 gols a 0, però encara té opcions de pujar. Si guanya per més de dos gols diumenge a casa, tornarà a Tercera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram