Una imatge de l'assentament desallotjat. Foto: Google Maps

La Guàrdia Urbana va desallotjar dimarts passat un altre assentament d’immigrants del Poblenou. En aquest cas es tracta d’un que hi havia al número 126 del carrer Pamplona, al costat de les vies de tren i a poca distància de la porta d’accés a l’estació fantasma que es va cremar el febrer.

A l’assentament hi vivien i emmagatzemaven ferralla una cinquantena d’immigrants, principalment senegalesos i magribins, tot i que ara ja només n’hi quedaven una quinzena. Des de l’Ajuntament expliquen que els habitants ja havien començat a treure les seves pertinences diumenge passat i que els serveis socials ja feia setmanes que treballaven al campament. El desallotjament del complex, de propietat municipal, s’hauria fet per l’elevat risc d’incendi i les males condicions de les naus, segons l’Ajuntament.

L’Ajuntament ha ofert un servei de guardamobles i allotjament provisionals als reallotjats. Entre els desallotjats, quatre persones van demanar allotjament en un alberg i set el servei de guardamobles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram