Mossos i Guàrdia Urbana van coordinar l'operació. Foto: Arxiu

Una operació conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra va permetre el passat 20 de febrer decomissar 1.400 productes falsificats destinats a la venda del ‘top manta’. Els objectes estaven guardats en un pis del carrer Marsala, al barri del Besòs i el Maresme.

L’operació va ser possible després que durant un mes agents de la policia municipal seguissin la pista de la distribució de diversos productes destinats a la venda ambulant. Gràcies al seguiment policial, els agents van poder descobrir quin era el pis que feia de magatzem i del qual sortien els objectes. Després d’obtenir una ordre d’entrada i registre del Jutjat d’Instrucció número 27, l’operació es va dur a terme i també va permetre detenir el responsable del pis, que ja tenia dictada sobre ell una ordre de cerca i captura per un delicte contra la propietat intel·lectual.

70.000 EUROS DE VALOR
La majoria dels objectes decomissats eren samarretes esportives i també rellotges. La policia calcula que el valor d’aquests productes podria superar els 70.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram